Aktuellt

2022-12-03


Nu kan ni se resultat från utställningar under Resultat


2022-03-29


Varmt välkomna att anmäla er till vår utställning!

Anmälning görs via SKK's blankett eller på anmälningsformuläret som finns på SMHK's hemsida.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret! 

2022-03-19

Revisionsberättelse

Valberedningens förslag

2022-03-17

 Budget

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsplan

2022-02-19

Kallelse
till uppfödarmöte
för Dogue de Bordeaux som kommer hållas den 6 mars 2022.

Härmed kallas du till uppfödarmöte för Dogue de Bordeaux söndagen den 6 mars klockan (ny tid!) 16:00. 

Mötet kommer att hållas i digital form via Zoom. Det fungerar både på telefon och dator. För att kunna delta krävs en föranmälan som görs till frida.jeansson@hotmail.com senast lördagen den 5 mars. 

Ange namn och den mailadress som du kommer att använda dig av så skickas en mail med länk till mötet till de som är anmälda!

Välkomna!

2022-01-30


2021-11-07


Medlemsbrev från SMHK


SMHK bjuder in till officiell samt inofficiell utställning i Moheda!
Den 26 december 2021


Hej alla medlemmar!

Nu är det snart dags igen för den årliga Moheda utställningen. SMHK anordnar äntligen igen, efter pandemiuppehåll, en officiell utställning för våra raser, samt en inofficiell utställning för alla raser den 26 december i Bollhallen Moheda.

Hoppas så många som möjligt kan delta! Länken kommer även att finnas tillgänglig på FB och hemsidan.

Observera att anmälan sker till anm@smhk.nu

 

Kram
Marianne Lindblom
Ledamot, SMHKOrdförande har ordet
KF helg 22-24 oktober


Hej!

Svenska Kennelklubbens högst beslutande organ, Kennelfullmäktige, genomfördes förra helgen och som ni kanske redan har sett så har vi bytt ordförande i SKK/CS (centralstyrelsen). Ny ordförande är Thomas Uneholt som varit 1:a vice ordförande under några år, så han är inte ny inom SKK utan endast i sin roll som ordförande.

Vi önskar alla nya såväl som sittande ledamöter och suppleanter i CS lycka till.Under lördagskvällen var det bankett där det utdelades en del utmärkelse.

Ett av de finaste priserna man som uppfödare kan tilldelas är Hamiltonplaketten och från SMHK var det Christina Klosterberg, kennel Csigora, för sin uppfödning av kuvasz  som tilldelades denna fina utmärkelse.

SMHK gratulerar alla som fick ta emot dessa fina utmärkelser!

Vår representant på KF var Marianne Lindblom. Susanne Vähänitty deltog som åhörare. 

Hälsningar
Carina, Ordförande i SMHK

Till vänster avgående VD Ulf Uddman, i mitten nya VDn Kees De Jong och till höger nyvalda ordförande i CS Thomas Uneholt.

De två specialklubbarna SMHK och SSUK tackade avgående VD Ulf Uddman, för ett långt och gott sammarbete, med en graverad flaska whiskey samt glas.

SSUKs vice ordförande Carina Lundgren och ordförande Jonas Öhrn till vänster, avgående VD Ulf Uddman i mitten och SMHKs ordförande Carina Nilsson till höger.

Fotograf: Marianne Lindblom, samtliga foton.

Ovan syns SMHKs ordförande Carina Nilsson till vänster, Christina Klosterberg i mitten och SKKs VD Kees De Jong till höger

Ett STORT GRATTIS säger vi till
Christina Klosterberg, kennel Csigora, som på lördagkvällen emottog det ärofyllda priset Hamiltonplaketten! Ett bevis på att man som uppfödare jobbat hårt för sin ras och alltid strävat efter att förbättra för både rasen och sin rasklubb.


2021-10-07


2021-09-07